Hoşgeldiniz !

Eğer üye değilseniz aramıza katılarak, topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşımda bulunabilir ve özel mesajlaşabilirsiniz.

Haydi Buradan Başlayın !

Instagram Hesap Satış Kategorisi Ürün Ekleme Şablonu ve Kuralları

Administrator
Yönetici
Admin
Son görülme
Konular
65
Çevrimiçi süre
22s 5d
İnstagram hesap satış kategorisinde ürün ekleme şablonunu ve kurallarını aşağıda bulabilirsiniz.

Genel Kurallar​

Instagram hesap satışlarınızda alım satım işlemleri moderatör tarafından yapılmaktadır. Alım işlemi gerçekleştirildikten sonra ödeme site havuzuna düşer ve @admin ya da @Black ile iletişime geçerek gözetim altında devir işlemi yapılır. Hesap teslim edildikten sonra havuzdaki ödeme, satıcının hesabına aktarılır.

Konu açma şablonunda verilen aktiflik ve hesap bilgileri doğru olmak zorundadır. Aksi takdirde üyenin hesabı kalıcı olarak kapatılacaktır.

Instagram Hesap Satışı Şablonu

1. Başlık:
    • Özgün ve dikkat çekici bir başlık (Örnek: "Popüler Moda Instagram Hesabı - 50K Takipçi")
  2. Açıklama:
    • Hesabın içeriği ve hedef kitlesi (Örnek: "Bu hesap, moda ve stil odaklı içerikler paylaşmaktadır. Aktif ve etkileşimli bir takipçi kitlesine sahiptir.")
    • Hesabın neden satıldığı (Örnek: "Yeni projelere odaklanmak için satıyorum.")
  3. Özellikler:
    • Takipçi Sayısı: Aktif takipçi sayısı (Örnek: "50,000")
    • Takip Oranı: Takip eden ve takip edilen oranı (Örnek: "10:1")
    • Etkileşim Oranı: Ortalama beğeni ve yorum sayısı (Örnek: "Ortalama %5 beğeni oranı")
    • Niş: Hesabın hangi konuya odaklandığı (Örnek: "Moda ve Stil")
    • Doğrulama Durumu: Hesabın doğrulanmış olup olmadığı (Örnek: "Doğrulanmamış")
    • Demografik Bilgiler: Takipçilerin yaş ve cinsiyet dağılımı (Örnek: "18-24 yaş arası, %60 kadın")
    • Reels İzlenme Ortalaması: Reels videolarının ortalama izlenme sayısı (Örnek: "Ortalama 10,000 izlenme")
    • Hikaye Görüntülenmeleri: Hikayelerin ortalama görüntülenme sayısı (Örnek: "Ortalama 5,000 görüntülenme")
  4. Fiyat:
    • Satış fiyatı ve ödeme şartları (Örnek: "$500 (PayPal veya Kredi Kartı ile ödeme)")