Hoşgeldiniz !

Eğer üye değilseniz aramıza katılarak, topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşımda bulunabilir ve özel mesajlaşabilirsiniz.

Haydi Buradan Başlayın !

Güvenilir Hesap Alım Satım İşlemleri ve Kurallarımız

Administrator
Yönetici
Admin
Son görülme
Konular
65
Çevrimiçi süre
22s 5d
Sitemizde %100 güvenilir hesap alım satım işlemleri sağlanmaktadır. Platformumuzda gerçekleştirilen her işlem, kullanıcılarımızın güvenliği için özel olarak geliştirilmiş bir sistemle desteklenir. Hesap alım satım işlemlerinin güvenliğini korumak adına, tüm işlemler moderatör aracılığıyla yapılmalıdır. Bu kuralın ihlali durumunda, site yönetimi işlemin sorumluluğunu kabul etmemektedir.

Hesap Güvenliği Kuralları

1. Hesap Devir Süreci: Bir hesap satın alırken ya da satış yaparken, iki taraf hesap alım satım işlemi sırasında moderatörlerden birini ilan konusuna eklemelidir. Moderatörün dahil olduğu 3'lü sohbet ile güvenilir hesap devri işlemi tamamlanacaktır. Bu süreç, hem alıcı hem de satıcı için güvenli bir işlem sağlar.

2. Site Dışı İşlemler: Hesap devri sırasında kullanıcıların site dışarısına davet edilmesi yasaktır. Bu kuralın ihlali durumunda, kullanıcı kalıcı olarak platformdan uzaklaştırılacaktır. Amacımız, tüm işlemlerin platform içinde güvenilir şekilde gerçekleştirilmesini sağlamaktır.

3. Platform Güvenliği: Hesapalimsatim.com.tr, kullanıcıların güvenliğini ön planda tutarak, hesap alım satım işlemleri için en güncel güvenlik protokollerini uygular. Her işlem sırasında sistem düzenli olarak kontrol edilerek dolandırıcılık girişimleri önlenir.

Neden Moderatör Eşliğinde Alım Satım?

Moderasyon aracılığıyla hesap alım satımı, hem alıcı hem de satıcı için güvenli ve adil bir süreç sağlar. Moderatörlerimiz, işlemler sırasında tarafsız bir üçüncü kişi olarak görev yaparak, her iki tarafın haklarını korur ve hesap devri sürecinin sorunsuz tamamlanmasını sağlar. Bu sayede, hesap alım satım platformu olarak güvenliği en üst düzeyde tutuyoruz.