Hoşgeldiniz !

Eğer üye değilseniz aramıza katılarak, topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşımda bulunabilir ve özel mesajlaşabilirsiniz.

Haydi Buradan Başlayın !

hesapalimsatim.com.tr Moderatör Alımı Başlıyor!

HAS

Administrator
Admin
Son görülme
Konular
32
Çevrimiçi süre
1s 33d
Web sitemiz olan hesapalimsatim.com.tr için yeni bir dönem başlıyor !
Hesap alım satım işlemlerinin güvenli ve düzenli bir şekilde yapılabilmesi için genç ve dinamik moderatörler arıyoruz.

Moderatörlük Nedir?

Bu sitede, Instagram hesapları, PUBG hesapları ve diğer platformlardaki hesap alım satım işlemleri 3’lü sohbet ortamında moderatör gözetiminde gerçekleştirilecektir. Alıcı ve satıcı işlemi yaptıktan sonra, satıcı devrettikten sonra moderatör onayı ile bakiye alıcıya aktarılacak ve her şey şeffaf bir şekilde yapılacaktır.

Kazanç Nasıl Olacak?

• Sitemizdeki işlemlerden %8 komisyon alınıyor. Bu komisyonun %4'ü siteye, %4'ü ise moderatöre ödenecektir.
  • Moderatörlük, aktifliği arttırdıkça kazanılacak bir unvandır. Ne kadar fazla ticari olmayan konu açarsanız, rank (rütbe) kazanarak daha fazla aracılık işlemi gerçekleştirebilirsiniz.
  • Örnek vermek gerekirse; bir Instagram hesabı 5.000 TL, bir YouTube kanalı ise 150.000 TL değerinde de olabilir! Kazancınız gerçekten yüksek olabilir.
Aradığımız Özellikler:

• Evde bilgisayarınızın olması gerekmektedir.
  • Sistem hakkında eğitim verilecektir.
  • Hesap alım satımıyla ilgilenen ve güvenli bir ortamda çalışmak isteyen genç moderatörler arıyoruz.
Bu fırsatla ilgili detaylı bilgi almak ve başvurunuzu göndermek için bizimle iletişime geçebilirsiniz. HesapAlimSatim.com.tr ailesine katılın, güvenli ve kazançlı bir ortamda siz de yerinizi alın!